Draag ik de juiste beha? Part I: de rug

Borsten die vrolijk op en neer wippen bij elke stap? Rode striemen op je huid? Een beha die omhoog kruipt? Veel vrouwen dragen de foute behamaat. En dat is jammer, want een goede beha geeft de juiste steun én hij is een zegen voor je figuur.

Draag jij de perfecte beha? Ontdek het hier!

Vandaag: De rug.

Niet de bandjes, maar wel het rugpand van je beha geeft de meeste steun. Het is dan ook belangrijk dat de omtrek van je rugpand perfect is. En dat kan je testen door je hand tussen je rug en het rugpand te steken.

A. Je krijgt amper een vinger tussen het rugpand en je rug: De omtrek van je beha is te klein! Dat is allesbehalve comfortabel, en je krijgt gegarandeerd rode striemen onder je boezem. 

B. Je hele hand verdwijnt moeiteloos tussen je rug en je beha: Je rugpand is te ruim! Jouw beha kan nooit voldoende steun geven, en hij zal de neiging hebben om omhoog te kruipen. Aangenaam is anders!

C. Je krijgt twee vingers tussen het rugpand en je rug: De omtrek van je beha is perfect! Zo geeft jouw beha de steun die je boezem nodig heeft.

Behoor jij tot groep A of B? Dan wordt het tijd voor een nieuwe beha.

Beha's moet je altijd kunnen passen! Internetshoppen is hier dus geen goed idee. Laat je liever adviseren in een gespecialiseerde winkel. Daar zoeken ze de perfecte beha voor elke boezem. 

Morgen: de bandjes

 

Deel dit artikel
< >